Login
0
Search Menu

Over ons

Hieronder willen wij (Freddy Janssen en Trijntjes Janssen) met trots ons merk “Lotte en Julius” introduceren.

Geschiedenis

“In 2012 zijn we begonnen met het importeren van kinderbedden, dekbedden en dekbedovertrekken voor de eigen webshop. Al snel waren we er achter dat er in de markt meer vraag was naar goedkope maar kwalitatief goede producten bij andere ondernemers. Echter op het moment dat je zelf aan de tekentafel gaat zitten en modellen gaat creëren en importeren, heb je wel een merknaam nodig om je product in de markt te zetten. Zo ontstond eind 2013 “Lotte en Julius”, een jongen en een meisje welke uiting geven aan het feit dat we kinderproducten verkopen. Tevens is het een belangrijke naam voor ons en laat het zien dat het een familiebedrijf is, want de namen van mijn kinderen, misschien wel de toekomstige opvolgers, Anne-Lotte en Jan-Julius zitten in de merknaam opgesloten.

In 2015 zijn we een partner geworden van Bol.com en bieden dus hier onze produkten met veel succes aan.

Door uitbreiding van de activiteiten van Bol.com naar Belgie hebben wij van Lotte en Julius ook besloten een wat internationalere koers te gaan varen.

Toekomst

Nu eind 2016 is het tijd geworden voor www.lottejulius.com een webshop van onze producten met een klein internationaal karakter. We willen blijven verkopen en ontwikkelen op diverse markten via diverse channels. Zowel via onze partners en dealers als direct naar de eind consument.

Elke keer komen er nieuwe produkten van Lotte & Julius bij dus we zitten niet stil. Veel shop plezier op onze website en we zien graag uw order tegemoet.

Groeten,

Namens het hele team van Lotte & Julius

Freddy Janssen en Trijntje Janssen

Sluiten

Productcategorieën